×

Национална eTwinning конференција

Национална eTwinning конференција

Роботика и вештачка интелигенција као алати за учење

У петак, 8. септембра, секција Примењене физике и електронике наше школе је учествовала на eTwinning конференцији, у циљу представљања пројеката на којима су наши ученици радили већ дужи временски период.

Како се у садржини и у току израде самих пројеката налазе разни облици електронике, роботике, програмирања и техника машинског учења, ови пројекти су репрезентативан пример и савршено одговарају теми и циљу конференције.

Погледајте фотографије са конференције

Презентација нашег рада изазвала је велику пажњу присутних, како стручних кадрова, тако и публике, што видимо из веома добре међусобне интеракције, где су се сви посматрачи интересовали за одређене пројекте, који су им, како због доброг начина презентовања, тако и до њихове занимљивости, привукли велику пажњу.

Неизоставна ставка у сваком успешно одређеном пројекту, јесте тимски рад и позитивна атмосфера, те смо присутнима покушали да на најбољи начин дочарамо како та нит успеха сеже од бивших полазника секције, садашњих предавача, па све до најновијих полазника, који су спремни да се окушају и наставе већ постојану нит.